Pernah Menyolek CTDK, MUA Tersohor Negara Kini Bergelar Abam Urut!

Industri hiburan di mana saja menghadapi pasang surut. Ada ketika di atas, ada ketika di bawah. Perkongsian kali ini apabila pembaca setia Korea Buzz terkejut apabila mendapat tahu, MUA atau Makeup Artis yang dikaguminya kini hanya bergelar abam urut saja.

Malah, dia yang mengikuti perkembangan MUA ini rasa hairan kenapa dia tidak lagi menjadi Mua. Sedangkan dia salah seorang Mua yang terkacak dan pernah solek ramai artis ternama bukan saja dari Malaysia tetapi juga dari luar negara.

Biduanita negara Dato Sri Siti Nurhaliza pun pernah didandannya. Difahamkan CTDK atau Tok Ti juga suka setiap kali didandan oleh Mua Kacak ini. Walaupun peminat ini kagum dengan review  hasil urut dari bekas MUA ini, rasanya bakat yang ada pada MUA ini patut disanjung dan dia boleh buka akademi solekan.

Bagaimanapun, memandangkan bekas MUA tersohor ini jenis yang rapi dan kemas, tempat urut yang disediakan oleh beliau sangatlah bersih sebersih dan rapi macam sentuhan solekannya.

Semoga MUA ini boleh kembali ke persada seni dengan mendandan lebih ramai mereka yang memerlukan. Bukannya apa, sekarang ni terlalu ramai MUA Tiktok yang demand bukan main padahal hasil sentuhan bercapok.

Doakan yang baik-baik dan semoga MUA tersohor ini terus kuat menjalani hidup sebagai abam urut. Mungkin ada sebab kenapa dia tidak lagi menjadi MUA.

Kongsikan artikel ini