Lelaki Didenda Berbogel Dalam Marah Kerana Pelacur Lari Waktu Dia Sedang Mandi!

Seorang lelaki berusia 20-an didenda kerana dia menyebabkan gangguan selama 45 minit dalam keadaan marah apabila seorang wanita pelacuran melarikan diri ketika dia sedang mandi di sebuah motel di Incheon.

Hakim Oh Bum-seok dari Mahkamah Daerah Incheon berkata pada 3 November, lelaki usia 26 tahun itu telah dijatuhi hukuman denda 4 juta won kerana dituduh menghalang perniagaan dan kerosakan harta benda.

Foto Hiasan Wild Body

Lelaki berkenaan didakwa pada 14 Disember tahun lalu pada jam 5.35 pagi atas tuduhan mengganggu kerja motel dengan berjalan telanjang selama 45 minit di sebuah motel di Yeonsu-gu, Incheon, menendang pintu bilik lain dan bersumpah.

Siasatan mendapati lelaki tersebut telah marah dan melakukan jenayah apabila wanita itu melarikan diri semasa mandi.

Foto Hiasan Wild Body

Dia juga menendang pintu motel pada saat itu dan menghancurkannya.

Foto Hiasan Wild Body

“Berdasarkan sifat dan kandungan jenayah itu, dia telah dihukum secara jenayah beberapa kali atas jenayah kekerasan seperti menghalang perniagaan, dan melakukan jenayah itu dalam tempoh kumulatif selepas dibebaskan dari penjara.

Foto Hiasan Wild Body

“Walau bagaimanapun, ia memutuskan untuk mengenakan denda dalam erti kata memberinya peluang terakhir untuk kembali kepada masyarakat yang sihat, ” kata mahkamah.

Kongsikan artikel ini