Pelajar 14 Tahun Disyaki Onani Semasa Kelas Guru Wanita Padahal Dia Sebenarnya…

Kontroversi melanda apabila seorang pelajar sekolah menengah di Buyeo-gun, Wilayah Chungcheong Selatan di dakwa telah melakukan perbuatan tidak senonoh sewaktu kelas yang dikendalikan seorang guru wanita.

Menurut Pejabat Pendidikan Buyeo pada 17 Julai 2021, pelajar berusia 14 tahun itu telah melakukan perbuatan lucah dalam kelas moral seorang guru wanita pada akhir Mac 2021. Pada masa itu, pelajar itu telah melucutkan kotnya dan melakukan perbuatan yang mencurigakan.  

FOTO HIASAN PEXELS

Tingkah laku pelajar itu disedari rakan sekelasnya yang duduk di barisan belakang dan memberitahu rakan-rakan lain tentang perangai pelik pelajar tersebut.

Dalam pada itu, guru wanita itu dilaporkan tidak menyedari perbuatan pelajar itu dan dia disahkan tidak mahu pelajar itu didenda.

Bagaimanapun, seorang ibu bapa yang dikaitkan dengan keadaan telah melaksanakan petisyen melalui Kookmin Ilbo yang memberi tumpuan kepada pemindahan paksa pelajar itu dan siasatan penuh dijalankan ke atas pelajar dan saksi lain.

FOTO HIASAN PEXELS

Selepas itu, pihak sekolah baru-baru ini mengadakan jawatankuasa terkemuka untuk menerajui pelajar itu dalam seks kaunseling psikologi dan emosi.

Sebaliknya, dilaporkan bahawa pelajar berkenaan mempunyai isu-isu yang tidak adil dan sensitif bertindih. Dia juga adalah seorang mangsa keganasan sekolah. Malah, seorang pegawai yang sedang menyiasat tingkah laku pelajar itu  secara umum mengatakan kemungkinan ada kesan terhadap tingkah lakunya yang pelik.

Ibu kepada pelajar berkenaan menjelaskan bahawa anaknya meletakan tangannya di seluar kerana tangannya sejuk. Namun, apabila di tanya kawan, dia tidak mahu menjawab dan cuba mengelak.

Kongsikan artikel ini