Boleh Makan Jika Lapar, Pelitup Muka Roti Tembikai Dilancarkan Khas Buat Kanak-Kanak!

Pelitup muka yang diperbuat daripada roti tembikai baru saja dilancarkan Di Jepun, baru-baru ini.  

Ia direka untuk memberi kanak-kanak pengalaman istimewa, yang mempunyai kesan anti-smear yang sangat baik dan boleh dimakan apabila lapar.

“LABO,” sebuah syarikat yang berpengalaman mengeluarkan barangan kanak-kanak, melancarkan pelitup muka roti tembikai pada 10 Jun lalu dengan kerjasama Melon de melon, sebuah kedai roti tembikai.

Foto Viral

Roti pelitup itu diperbuat daripada roti tembikai sebenar dan berharga RM68 untuk lima keping.

Menurut eksperimen prestasi produk yang dijalankan oleh makmal agensi ujian pihak ketiga pada 20 April, roti tembikai membentuk gentian berkembar tinggi halus, menunjukkan prestasi yang setanding atau lebih tinggi daripada topeng komersial dalam eksperimen semburan anti-smear.

Juga, bahagian belakang roti tembikai direka khas dalam bentuk 3D untuk disesuaikan dengan hidung dan mulut dengan menggunakan struktur lembut unik roti.


“Untuk kanak-kanak, Saya ingin membuat orang ramai mengingat era ini dalam masa terdekat melalui pengalaman roti tembikai lebih unggul daripada topeng,” katanya pencipta yang menjelaskan sebab pengeluaran produk ini.

“Jika anda dapat merasakan bau roti yang anda suka sebanyak yang anda mahu, dan jika anda tidak dapat berdiri, anda boleh merasakan kebahagiaan makan sedikit di dalamnya,” tambahnya lagi.

“Saya tidak mahu anda makan bahagian luar apabila anda menggunakannya,” ujarnya.

Kongsikan artikel ini