Fanatik Drama Korea Termakan Pujuk Rayu Kahwin Dari Oppa Sampai Jadi Mangsa Seksual!   

Polis telah melancarkan siasatan terhadap seorang lelaki berusia 30-an yang mendekati seorang wanita Sepanyol dengan meminta gambar dan video bogel wanita berkenaan lantas, mengedarkannya kepada kenalannya.

Menurut media pada 11 April, Balai Polis Bundang dilaporkan sedang menyiasat A (30) kerana melanggar Akta Khas mengenai Hukuman Jenayah Keganasan Seksual. Lelaki berkenaan dituduh menyebarkan gambar dan video bogel kepada kenalan mangsa selepas menerima mereka foto dan video tersebut dari si mangsa (33, wanita), seorang wanita Sepanyol, pada September 2020.Lelaki Korea itu berkata dia mendekati wanita Sepanyol melalui Instagram peribadinya.

Difahamnkan, wanita berkenaan peminat budaya Korea terutama sekali drama Korea, dia menjadi dekat dengan lelaki itu dan banyak kali menghubungi lelaki itu menerusi panggilan suara dan video. Telah dilaporkan bahawa mereka telah berhubung selama kira-kira sembilan bulan.

Bayangan lelaki tersebut. Foto Hiasan oleh Helix

Lelaki itu juga telah memberikan banyak cadangan terhadap wanita berkenaan yang berada di Sepanyol. Antaranya ialah lelaki itu akan membuka sebuah restoran untuk wanita berkenaan dan berhenti dari kerjanya sekarang ini.

Malah lelaki itu juga berjanji mahu mempunyai anak bersama wanita berkenaan dan tinggal bersama sehingga habis hayat.

Dalam tempoh perkenalan tersebut, lelaki Korea itu telah meminta wanita berkenaan untuk menghantar video dan foto bogel wanita berkenan. Disebabkan wanita itu terlalu percayakan lelaki berkenaan, dia telah memberikannya dan menunaikan permintaan lelaki itu.

Bagaimanapun, pada bulan Jun tahu lalu, lelaki berkenaan telah berkata bahawa ibunya tidak mahu menantu dari wanita bangsa asing. Oleh itu, lelaki berkenaan mahu putuskan hubungan dengan wanita tersebut.

Foto hiasan HELIX

Wanita itu mengetahui bahawa lelaki itu sebenarnya mempunyai kekasih lain dan berhujah, “Mengapa anda bertemu dengan wanita lain?” tetapi lelaki itu berkata, “Jika anda terus berhubung, saya akan mengedarkan foto dan video boel anda kepada rakan sekerja dan rakan sekerja anda juga.”

Walau bagaimanapun, diketahui bahawa lelaki itu ada menghubungi wanita itu sekali lagi.

“Jika saya bertemu dengan lelaki lain, saya akan menyebarkan gambar dan video telanjang anda,” dan “Anda milik saya,” kata lelaki itu.

Sebenarnya, setelah membuat akaun SNS dengan gambar wanita itu pada bulan Februari, lelaki ini mengedarkan gambar badan wanita itu kepada tiga orang, termasuk bos, rakan sekerja, dan rakan wanita itu sendiri.

 

Kongsikan artikel ini