Saiz Pilihan Wanita 16 cm, Pistol Besar Tak Jamin Tepat Sasaran! Ini Tips Buat Pemilik Aset Gergasi

Izinkan saya memperkenalkan anda kepada kedudukan seks yang akan mengambil kesempatan terhadap zakar yang besar. Bergantung kepada keadaan, “ketam besar” tidak semestinya baik.

Kebanyakan lelaki dan wanita membayangkan bahawa zakar besar tidak bersyarat baik apabila melakukan hubungan seks, tetapi mereka mungkin mempunyai kesukaran apabila benar-benar memasukkan atau mempunyai seks oral.

Mereka sentiasa lebih cenderung untuk melakukan kesilapan yang lebih besar untuk saiz zakar. Walaupun ramai orang berfikir ia adalah baik tanpa syarat untuk memasukkan lebih mendalam, realitinya bahawa adalah lebih baik untuk memasukkannya pada kedalaman yang betul,” kata Dr Jessica O’Reilly, penerbit siri pro seks Webinas dan pengarang Bible Seks Baru.

Satu kajian mendapati bahawa saiz ideal zakar biasanya difikirkan oleh wanita adalah lebih besar daripada saiz purata sebenar zakar lelaki. Purata saiz zakar lelaki adalah 14 sentimeter, dan saiz pilihan wanita adalah 16 sentimeter.

Foto hiasan Inlight Studio

Tapi bagaimana dengan seks yang nyata?

Adakah anda bimbang tentang saiz zakar besar anda atau adakah anda atau pasangan anda menjadi tidak selesa atau malu? Di bawah ini, kami juga memperkenalkan petua profesional seks untuk lelaki dengan zakar besar dan kedudukan seks yang akan pemilik zakar besar.

Jika anda sebuah parti dengan zakar besar atau rakan seorang lelaki dengan zakar itu, pakar menasihatkan anda untuk memberitahu mereka di tempat jika anda mempunyai sebarang kebimbangan.

Seorang lelaki dengan zakar yang besar tidak sepatutnya memalukan dia kerana dia mungkin sudah sensitif kepada subjek. Tetapi ia adalah idea yang baik untuk jujur,” kata ahli terapi seks Kat Van Kirk.

Foto hiasan Inlight Studio


Untuk hubungan yang baik, pertama sekali memuji dia sebab saiz besar dan mandi bersama-sama.

Jika anda mempunyai kesakitan dalam melakukan hubungan seks dengan zakar yang besar, gunakan pelincir yang cukup. Syarikat mainan seks, Lello, menasihatkan bahawa pelincir digunakan untuk bahagian atas dan sisi zakar dan cukup ke faraj atau pintu masuk dubur.

Pelincir menjadikan sisipan lebih mudah dan prosesnya lebih mudah. Anda akan merasa jauh lebih nyaman.”

Masa foreplay adalah sama pentingnya dengan penggunaan pelincir. Sebelum anda menggunakan pelincir, pastikan anda berseronok antara satu sama lain.

Seperti yang saya katakan sebelumnya, foreplay sangat penting. Jika pasangan anda mempunyai zakar yang besar, saya cadangkan anda mula-mula mencadangkan mempunyai lebih banyak masa foreplay. Wanita memerlukan banyak masa foreplay dengan rakan-rakan mereka dan masa untuk mengalirkan pelincir dan mengembangkan kemaluan.

Jika anda boleh menjelaskan cukup kepada pasangan anda dan anda tidak meletakkan banyak usaha ke dalamnya, anda lebih baik mencari rakan kongsi lain!

Dalam budaya popular dan beberapa pornografi, zakar yang lebih besar digambarkan sebagai lebih baik apabila melakukan hubungan seks, tetapi tidak selalu. Ian Connor, seorang ahli seks di New York, memberitahu majalah Kesihatan Wanita, “Kadang-kadang ada lelaki yang memerlukan zakar besar untuk menyelesaikan segala-galanya, tetapi zakar besar tidak menjamin lebih banyak orgasme.”

Bercakap dengan pakar.

Dalam hubungan kehidupan sebenar, sudah tiba masanya untuk berunding dengan pakar jika tidak ada orang yang merasa atau terus sakit. Anda lebih baik cuba kedudukan yang berbeza, tetapi O’Reilly memperkenalkan kedudukan seks terbaik untuk pemilik zakar besar. Mari kita periksa di bawah.

Foto hiasan Inlight Studio

T-Bone

“Badan adalah dalam bentuk T, dengan usaha yang minimum dan rasa keseronokan yang terbaik,” kata O’Reilly.

Bagaimana caranya:

Wanita itu berbaring dengan bengkok lututnya dan kakinya rata di atas tilam.

Dia terletak pada sudut kanan ke tubuh wanita untuk membentuk bahagian atas T dan slaid dia di bawah kaki benteng pasangannya.

Ketika ia meluncur ke dalam seorang wanita, wanita itu mendorong pinggulnya sedikit. Mari kita menari di clitoris atau memegang tangan dan melihat ke dalam mata masing-masing ketika kita menari untuk irama.

Petua untuk Wanita: Silang kaki anda dan memeritkan! Rasa kenyang kerana anda memerah zakar yang hangat dan basah antara paha anda serta membangunkan otot teras yang terlibat dalam orgasma.


Letakkan di muka dada

Kedudukan ini direka untuk wanita yang ingin meletakkan hati mereka di wajah lelaki. Kedalaman sisipan mungkin cetek berbanding dengan jawatan lain. Walau bagaimanapun, lelaki boleh merasakan puting wanita di antara bibir mereka, itulah sebabnya lelaki seperti itu, katanya.

Cara:

Lelaki berbaring di belakang mereka di atas lantai, slaid kaki mereka di atas katil atau sofa, dan ketik pinggul mereka. Adalah disyorkan bahawa sebahagian besar berat lelaki disokong oleh bahunya, jadi bantal tambahan diletakkan di bawah leher dan belakangnya.

Foto hiasan Inlight Studio

Wanita itu mendapat lelaki itu dan meletakkan dadanya di mukanya.


Dalam kedudukan ini, seorang wanita boleh mengawal sudut, kedalaman, pergerakan, dan kelajuan serta tahap hubungan antara muka dan dadanya.

O’Reilly menasihatkan lelaki heteroseksual untuk membuka pinggul wanita dengan tapak tangan mereka dan perlahan-lahan menggosok kon wanita dengan jari mereka.

“Kedudukan ini sangat sukar, tetapi ia mempunyai segala-galanya berkaitan dengan keseronokan sisipan belakang, misteri seks buta, benjolan sensual pinggul, dan rangsangan berganda G-spot,” O’Reilly menjelaskan.

Caranya:

Wanita itu meletakkan kepalanya rata di sudut kanan atas katil.


Dia terletak di perut seorang wanita. Kepala lelaki diletakkan secara pepenjuru dari kepala wanita. Kakinya menghulurkan pada kedua-dua belah wanita, dan dia tidak dapat menghadapi satu sama lain untuk merasakan ketegangan “seks buta.”

Kedua-dua mereka perlu menaikkan pinggul mereka supaya zakar lelaki boleh slaid kembali dengan selesa dan slaid ke dalam untuk berdebar-debar.

Secara beransur-ansur, mari kita bergerak dan merasakan pinggul masing-masing perlahan-lahan bertemu antara satu sama lain kerana kita dapati irama yang sempurna antara satu sama lain.

Notis:

Untuk mengelakkan zakar pasangan daripada membengkokkan pada sudut yang tidak selesa, lebih mudah untuk dimasukkan apabila pinggul dibangkitkan. “Zakar boleh dipecahkan,” kata O’Reilly.

Kongsikan artikel ini