Presiden Motel Ceroboh Masuk Bilik Pelanggan Wanita Guna Kunci Induk Bila BF Sudah Tiada!

Presiden motel yang membuka pintu bilik di mana seorang tetamu wanita bersendirian, akan diserahkan kepada pihak pendakwaan.

Balai Polis Dongdaemun di Seoul menyatakan pada 23 Julai 2021 bahawa ia telah menyiasat presiden berkenaan yang menjalankan motel, atas tuduhan menceroboh dan akan menghantarnya kepada pihak pendakwaan tidak lama lagi.

FOTO HIASAN STUDIO MOOD

Pemilik motel tersebut disyaki membuka pintu bilik di mana seorang tetamu wanita bersendirian dengan kunci induk pada jam 3:25 pagi pada 30 Jun 2021.

Wanita itu telah menempah bilik sehingga pukul 1 petang menerima panggilan telefon dari pemilik itu sekitar jam 3:15 pagi. Lelaki itu bertanya sama ada teman lelakinya yang tinggal bersamanya atau pun sudah keluar.

FOTO HIASAN STUDIO MOOD


Sejurus selepas itu, lelaki itu membuka pintu bilik wanita itu dengan kunci induk, tetapi telah dilaporkan bahawa wanita itu tidak dapat melarikan diri  ke mana lagi  kerana pintu utama dikunci.

Pihak polis mengesahkan tempat kejadian lelaki itu membuka pintu bilik melalui TV litar tertutup (CC). Difahamkan tiada kamera fotografi haram di dalam bilik tersebut.

FOTO HIASAN STUDIO MOOD

Dalam siasatan polis, presiden itu dilaporkan menyatakan bahawa dia pergi untuk membersihkan  bilik itu kerana dia menyangka ada pelanggan.

Kongsikan artikel ini