Raja Pelacur Akhirnya Ditangkap Selepas Peroleh RM2.5 Juta Dalam Tempoh Setengah Tahun!

Polis telah menahan pengurus besar dan pekerja sebuah organisasi pelacuran korporat yang menunjukkan kekayaannya serta menggelarkan dirinya sebagai “raja Bucheon.” Mereka dilaporkan memperoleh 700 juta won dalam setengah tahun dari pelacuran.

Menurut polis pada 29 September 2021, Jeong dan 13 pekerja berusia 30-an, yang mengendalikan kegiatan pelacuran korporat di berpuluh-puluh pejabat di kawasan metropolitan itu, ditangkap pada 27hb bulan lalu.

Dari bulan Februari hingga Ogos, mereka menyewa 34 pejabat di Bucheon, Gyeonggi-do, Bupyeong, Incheon, dan Gangnam, Seoul, dan menggunakannya sebagai tempat untuk pelacuran.

Beliau menyiarkan mesej di laman media pelacuran dalam talian dan mempromosikannya, dan didapati bahawa dia menerima serendah 80,000 won dan sebanyak 230,000 memenangi setiap daripada lelaki yang melawatnya.

Foto hiasan Pexels


Jeong juga dituduh menyerang dan mencederakan pelacur wanita dan pekerjanya menggunakan senjata. Jeong dilaporkan menyerang bukan sahaja pelacur tetapi juga pekerja beberapa kali kerana gagal menguruskan wanita dengan betul.

Polis turut menahan dua juru cakap yang membekalkan Jeong bersama pelacur Thailand. Mereka menyatakan dalam siasatan polis bahawa “kira-kira 200 wanita asing dibekalkan kepada pertubuhan pelacuran di seluruh negara.”

Pihak polis sedang menjalankan pencarian dan penyitaan akaun yang digunakan oleh mereka dan memperluaskan skop siasatan kepada pelacur lain yang berkaitan dengan mereka.

Kongsikan artikel ini