Oh! Justin Choo, Whylah… Potensi & Figure Wow Tapi Sayang…

Ramai terkejut apabila Muse 4, Justin Choo dapat melepasi Altitude World Supermodel Malaysia walaupun dia hanya mempunyai ketinggian 170 cm saja. Namun kebijaksanaan dan semangat yang dimilikinya, mampu melayakkan dirinya yang kini sedang mencanak naik undian sekali gus meletakkan dirinya berada dikedudukan teratas meninggalkan jauh Muse yang lain.

Walaupun tidak mempunyai sebarang pengalaman dalam bidang peragaan tetapi sedikit ilmu dalam bidang bina badan, Justin Choo dilihat mempunyai potensi besar dalam bidang komersil terutama sekali iklan.

Malah, jurufoto fesyen, Izzue Malique sendiri mengaku jejaka kacak menyerupai pelakon Korea ini berpeluang cerah kalau kena pada gayanya.

Foto oleh Izzue Malique photography


“Look dan figure dia sangat berpotensi, Namun, sayang seribu kali sayang, dia rendah. Pun begitu, dia kena baiki dan banyak belajar dari segi pose. Begitu juga ekpresi wajah.

“Rakan sekeliling saya bersependapat, Justin Choo boleh pergi sangat jauh dengan wajah dan fizikalnya. Namun, memandangkan dia rendah, iklan tv sangat sesuai bagi dirinya. Paling tidak pun, model editorial,” kata Izzue.


Apa yang pasti, pada sesi rakaman minggu pertama AWSM atau program Yantera AWSM, Justin Choo sangat aktif dan agresif dalam menimba ilmu yang begitu asing bagi dirinya. Jika anda berminat dengan Justin Choo, anda boleh mengundinya di sini.

Kongsikan artikel ini