Siswi Goda Siswa Junior Kerana Wajah Comel Serta Punya Kakak Yang Hodoh!

Baru-baru ini, satu perkongsian bertajuk “Seorang pelajar kolej wanita yang menggoda junior yang lebih muda” telah disiarkan di komuniti dalam talian domestik seperti Itorrent.

Ia mengandungi perbualan antara seorang pelajar kolej lelaki dan seorang senior wanita.

Seorang pelajar kolej wanita bertanya kepada junior lelakinya, yang dia telah menghancurkan dirinya, “OO, adakah saya melakukan apa-apa yang salah kepada anda?” “Mengapa anda tidak menjawab walaupun saya terus berkata hello kepada anda di sekolah?”

Dengan itu, junior itu berkata, ” Ini membebankan. ” Minggu lepas, semua senior dan rakan sekerja saya datang di parti minum, dan dia berkata dia menyukainya, dan anda tidak duduk di sebelah saya dan terus memegang tangan saya?” Katanya dengan pandangan yang serius.

foto hiasan studio alkad

” Tidak mungkin baik bagi orang – orang yang tidak suka bertindak seperti itu “. Ada juga yang bertanya sama ada saya dan adik saya bercinta,” katanya.

Seorang pelajar kolej wanita berkata sebagai tindak balas kepada kemarahan tiba-tiba junior kegemarannya itu, “Saya hanya mahu mendekati anda kerana anda kelihatan comel. Mengapa kamu membenci saya?” Soalnya dengan teliti.

foto hiasan studio alkad


Ini kerana (kakak saya) hodoh dan tua. Jangan bercakap dengan junior yang tiga tahun lebih muda daripada anda, dan mengenali teman lelaki anda di kalangan pelajar yang kembali. Dan saya harap anda tidak berpura-pura tahu di sekolah. “Jika anda terus berpura-pura tahu, kami akan menyekat anda,” beliau memberi amaran keras.

foto hiasan studio alkad

Pengguna Internet yang melihat hantaran itu berkata, “Salah satu pengakuan terburuk adalah bercakap secara terbuka tanpa mengira sama ada orang lain suka atau tidak.” “Sulit untuk mengatakan tidak untuk itu… Dia sangat membencinya.” “Anda hanya boleh mengatakan anda suka seseorang. Dia menunjukkan berbagai reaksi, seperti “Apakah ada keperluan untuk membuat musuh seperti itu?”

Kongsikan artikel ini