Soju Jenama Jay Park Laris Dipasaran Sehingga Penjualan Digantung Sementara Waktu!

Hasil produk sebanyak 2,000 botol sehari, tetapi ia terjual lebih daripada 60,000 botol. Mereka berhenti menjual dalam talian sehingga penghantaran selesai.Lebih daripada 60,000 botol “Park Jae-beom Soju” dibayar kerana kesilapan sistem, dan jualan dalam talian digantung buat sementara waktu.

One Spirit berkata di Instagram rasminya pada 19hb April, “Penghantaran mungkin ditangguhkan sehingga minggu kedua Mei kerana lebihan jualan melebihi pengeluaran dan penghantaran harian yang tersedia. Selain itu, kami memaklumkan kepada anda bahawa pusat membeli-belah itu akan menggantung sementara perkhidmatan sehingga semua penghantaran selesai.”

Menurut One Spirit, sejumlah 63,915 botol dijual dalam masa 26 minit, kerana tidak ada notis “dijual” yang dipaparkan kerana kesalahan sistem di pusat membeli-belah syarikat dalam talian soju. Dari segi wang tunai, ia mencatatkan jualan kira-kira 950 juta won.

One Spirit mengumumkan bahawa ia akan menggantung sementara penjualan dalam talian buat masa ini dan menyampaikannya kepada semua pembeli selama sebulan. Ini kerana mustahil untuk menghantar lebih daripada 2,000 botol sehari kerana keadaan.

Sejak mula menjual soju ini secara dalam talian pada 31hb bulan lalu, ia telah disekat daripada menjual 2,000 botol sehari. Apabila jualan bermula pada jam 11 pagi, popularitinya tidak menyejuk, dengan semua inventori habis dalam masa satu hingga dua minit. Bilangan ahli juga melebihi 190,000 pada hari yang sama.

Kongsikan artikel ini