Raih Lebih Setengah Juta Pembaca, Song Kang & Aina Abdul Paling Dikehendaki Sepanjang 2021!

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sebagai majalah terkini yang mengetengah berita dan informasi terkini segar dari Korea Selatan, Korea Buzz menutup tirai 2021 dengan pelbagai kisah menarik. Lebih mengejutkan penganjuran Altitude World Supermodel Korea dan Malaysia adalah antara paparan yang mendapat sambutan luar biasa dari pembaca.

Malah, sepanjang 2021, Korea Buzz turut mendapat jumlah pembaca dari luar negara. Malaysia berada ditangga pertama disusuli Amerika Syarikat, Korea Selatan, Indonesia, Filipina, Singapura, India , Thailand, United Kingdom dan Kanada.

Lebih mengejutkan lagi, aktor kacak dari Korea iaitu Song Kang berada ditangga teratas selebriti Korea yang paling di cari di Korea Buzz. Tambah terkesima, penyanyi dari Malaysia, Aina Abdul juga antara artis yang paling banyak di kehendaki.

Terima kasih daun keladi kerana setia bersama Korea Buzz sepanjang 2021. Diharap sokongan ini diteruskan pada 2022. Bagi mengingati semula kisah sensasi di Korea Buzz, berikut adalah 10 ceritera paling digeruni dan dibaca di Korea Buzz.

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini