Isteri Takut Mati Sebab Suami Makin Bernafsu Walau Sudah 20 Tahun Berkahwin!

Cerita mengenai suami yang semakin berahi menjadi perhatian warganet di Korea. Dalam sebuah laman komuniti yang disiarkan pada 9 Julai 2021, pengakuan seorang wanita terhadap perangai suaminya telah ditulis atas tajuk “ A Man full of Sexual Desire…What Shouuld I Buy if you feed me”.

“Tidak lama lagi perkahwinan kami mencecah 20 tahun. Namun, libido suami saya makin meningkat. Kerengsaan suami saya bukan satu jenaka. Dia seperti tidak dapat melegakan keinginannya. Saya ibarat pencucuk untuk melegakan keinginan nafsu suami saya.

“Saya macam nak gila dibuatnya. Ia tidaklah menjejaskan hubungan kami. Tapi saya merasakan macam sudah makin buruk pula. Sepatutnya, semakin tua, kita perlu berada pada tahap yang betul,” kata isterinya itu.

FOTO BODYLOG

Pasangan ini sudah pun berusia lewat 40-an dan sepatutnya berbincang mengenai perkara lain. Tujuan wanita ini berkongsi kerana anak mereka. Pun begitu, wanita ini turut bertanya wujudkah ubat atau terapi yang boleh dilaksanakan di klinik oriental? Ini kerana dia takut, nafsu seraka suaminya boleh menyebabkan dia mati.


Lantaran itu, terdapat sebuah artikel dikeluarkan bagi masalah yang mendapat perhatian netizen ini.

Menurut artikel yang disiarkan oleh klinik oriental yang menjalankan klinik seks, Ianya amat menghairankan lebih ramai orang mempunyai kebimbangan ini daripada yang dijangkakan. Menurut artikel itu, 90% daripada mereka yang berkunjung ke klinik seks hampir membawa suami mereka dengan mengatakan isteri mereka tidak dapat bertahan lagi. Baki 10% kes adalah di mana suami melawat, mengatakan bahawa mereka seolah-olah tidak dapat menahan kekuatan fizikal mereka kerana mereka melakukan hubungan seks setiap kali perkembangan mereka berlaku.

FOTO BODYLOG


Menurut perubatan oriental ini, keinginan seksual yang tidak normal disebabkan oleh aktiviti yang tidak normal dalam teori perubatan oriental yang dipanggil fasa. Jika badan mempunyai titik sentripetal yang stabil, ia melakukan pelbagai fungsi pada akhir badan dan menyalakan keinginan seksual. Walau bagaimanapun, apabila titik sentripetal stabil lemah, keinginan seksual yang berlebihan yang tidak normal muncul. Masalahnya ialah jika keinginan seksual yang berlebihan berlaku untuk masa yang lama, kerakusan mungkin hilang dan keinginan seksual mungkin tiba-tiba hilang. Klinik perubatan oriental yang dipersoalkan berkata, “Selepas membanggakan keinginan seksual yang unik, satu hari nanti, mati pucuk atau penurunan keinginan seksual tiba-tiba datang.”

“Jika keinginan seksual berlaku di luar paras normal, kita perlu menguatkan cara kawalan yang boleh memberi kuasa sentripetal. Kami merawat keinginan seksual yang berlebihan dengan menetapkan perubatan oriental mengikut keadaan kesihatan individu,” kata pakar orientalis.

FOTO BODYLOG

Punca-punca keinginan seksual yang berlebihan adalah lebih pelbagai daripada yang anda fikirkan. Dalam sesetengah kes, jangkitan parasit menyebabkan keinginan seksual yang berlebihan kerana imbasan testosteron yang berlebihan. Ia boleh menjadi masalah mental. Terdapat kemungkinan bahawa dia mungkin mengalami gejala-gejala yang menstabilkan kebimbangan dan jantungnya dengan melakukan hubungan seks dengan orang yang disayangi.


Kongsikan artikel ini