Tular Satu Dunia, Patung Tagger Dimusnahkan Dalam Drama & Ditutup Dalam Dunia Realiti

Anak patung tagger, yang muncul dalam siri global Netflix ” Squid Game,” hilang, menyebabkan penyesalan. Netflix berkata ia tidak mempunyai rancangan untuk memaparkan taggers buat masa ini.

Anak patung tagger muncul sebagai tagger dalam permainan “Mugunghwa Flower Bloom” dalam episod pertama ” Squid Game,” memberi ketakutan dengan menembak senjata pada peserta yang bergerak. Dengan populariti karya di seluruh dunia, anak patung tagger juga telah menjadi terkenal.

Antara lokasi di Korea yang masih ada patung tagger

Anak patung tagger sebenar dalam Squid Game telah dikeluarkan kepada orang ramai selama kira-kira 10 hari di Muzium Macha di Jincheon-gun, Chungcheongbuk-do, sehingga menarik perhatian ramai. Selepas anak patung itu dikeluarkan, beberapa ulasan disiarkan di komuniti dalam talian dan media sosial bahawa mereka telah melihat anak patung tagger secara peribadi.

Barisan pelakon Squid GameWalau bagaimanapun, menurut muzium pada 30 September, anak patung tagger itu ditutup kepada orang ramai. Selepas membungkus anak patung tagger dengan plastik dan mengelilinginya dengan perisai camouflage, peralatan berat digerakkan untuk menyimpannya di tempat lain.

Patung yang telah dialihkan.

Dalam perkembangan berkaitan, seorang pegawai Netflix memberitahu Maeil Economic Start Today, “Anak patung itu, yang digunakan sebagai prop untuk filem itu, telah didedahkan secara ringkas kepada orang ramai sebelum ia disimpan. Anak patung itu akan disimpan di gudang itu nanti,” katanya. Apabila ditanya mengenai pendedahan anak patung tagger itu, beliau berkata, “Tidak ada rancangan pameran yang berasingan buat masa ini.”

Destinasi lain yang masih kekalkan taggerSquid Game menceritakan kisah orang yang mengambil bahagian dalam permainan kelangsungan hidup misteri dengan 45.6 bilion won dalam hadiah wang tunai yang mempertaruhkan nyawa mereka untuk menjadi pemenang terakhir. Pengarah Hwang Dong-hyuk pernah mengarah filem Dogani, Suspicious She, dan Namhansanseong Fortress. Drama. Ini melibatkan pelakon Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Oh Young-soo, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anuparm Tree Party, dan Kim Joo-ryeong muncul.

Lakonan hebat superstar Korea.

Sejak dilancarkan pada 17 Sept lalu, ia telah mengatasi Netflix di Amerika Syarikat buat kali pertama dalam siri Korea, dan kini berada di kedudukan pertama di 82 negara kecuali India.

Kongsikan artikel ini