Lelaki terkacak dunia, V BTS Mengeluh Besar Selepas Dikantoikan Bercinta Dengan Anak Tauke Besar Korea!

Ahli BTS yang banyak kali merangkul gelaran lelaki terkacak di dunia, V BTS atau Kim Taehyung meluahkan rasa tidak enak dan hampa apabila gossip yang melanda dirinya.

Perkara tersebut telah diluahkan V sendiri di laman Instagram miliknya.

“Ia sangat menyedihkan. Terasa mahu nyanyi ‘UGH’. Mimpi hari ini seperti tertusuk racun dibelakang leher. Ia adalah seperti ayat ringkas bahawa anda berhati-hati dengan orang tikam belakang anda,” kongsi V.

“UGH!” adalah lagu dari album penuh penuh keempat BTS “Map of the Soul: 7.” Lirik seperti “Kebenaran menjadi palsu / Palsu menjadi benar” dimasukkan. Secara tidak langsung mendedahkan kedudukan yang tidak masuk akal dalam isu-isu baru-baru ini.

Terdahulu, khabar angin mengenai hubungan romantis V dibangkitkan melalui komuniti dalam talian dan pelbagai laman sosia media. Ia adalah khabar angin bahawa V telah dating dengan Jeon, anak perempuan bekas pengerusi Paradise Group, Philip.

V menghadiri acara pratonton VVIP KIAF pada 13hb Oktober dan menonton pameran itu. Desas-desus hubungan romantis timbul apabila diketahui bahawa Choi Yoon-jung, pengerusi Yayasan Kebudayaan Ish, dan anak perempuannya hadir bersama.


Sesetengah netizen menyebut gelang V yang kerap dipakainya adalah asas untuk dating. Produk ini adalah produk “P,” jenama fesyen yang dilancarkan oleh anak perempuan Pengerusi Jeon.

V segera menafikan khabar angin percintaan itu. Seorang pegawai dari Hive Music, agensi BTS, menolak khabar angin, mengatakan, “Keluarga Pengerusi Choi Yoon-jung dan V hanya kenalan, tetapi khabar angin hubungan romantis tidak benar.”

Sementara itu, BTS akan mengadakan konsert dalam talian “BTS Permission to Dance on Stage” pada 24hb Oktober ini.

Kongsikan artikel ini