Presiden Kanada TOP 10, V BTS Rampas Kembali Takhta Lelaki Terkacak Dunia 2021 Ketepikan Brad Pit Yang Berada Di Tangga Kedua!

Wajah ahli BTS bernama V atau Kim Tae Hyung sememang memukau dunia. Jejaka kacak ini kembali menjadi raja segala kekacakan dunia dengan dinobat sekali lagi sebagai lelaki paling kacak dunia 2021.

Pengumuman ini telah didedahkan Best Toppers pada 9 Ogos dengan mengumumkan senarai lelaki paling kacak dunia 2021.

Pemilihan V ditangga pertama bukan saja kerana wajahnya yang kacak tetapi keunikan vokal dan visual yang dimilikinya.

V BTS

Pelakon handalan dari Hollywood, Brad Pit pula berada ditangga kedua diikuti model terkenal Noah Mills, pelakon Robert Pattinson, Perdana Menteri Kanada, Justin Trudeau, aktor Tom Cruise, Chris Evans dan Henru Carville.

Ini bukanlah pertama kali bagi V BTS. Dalam tempoh tiga tahun berturut-turut, V turut tersenarai Lelaki Asia Paling menawan yang dianjurkan undian oleh Media hiburan Asia Stamometer.

Dalam keputusan 10 lelaki terkacak  Dunia 2020, Chris Hammsworth dan Chris Evans juga berada dikedudukan tertinggi. Laman perfileman USA TC Candler pula telah memilihnya paling kacak pada 2017 begitu jua dengan laman wanita Bulgarian Dama.bg yang meletakkan V sebagai lelaki paling cantik.


Kongsikan artikel ini