Kini Wanita Makin Licik, Pekerja Motel Dedah Taktik Pasangan Nak Buat Projek Dalam Bilik!

Seorang pekerja separuh masa di sebuah hotel murah telah mendedahkan pengalaman yang mengerikan. Pada 17 Ogos 2021, artikel bertajuk Saya Melihat Sendiri Perangai Licik Wanita di Motel telah dimuat naik di laman komuniti atas talian Boba Dream. Cerita ini mengenai pengakuan berani pekerja Motel.

“Saya mengalami pengalaman ini sewaktu bekerja di motel, tetapi wanita pada masa sekarang ini sangat bijak,” katanya.

Menurut pekerja itu, motel ditempat dia bekerja telah menggunakan CCTV empat minggu lalu untuk merakam aktiviti keluar masuk pelanggan.

“Pada kebiasaannya, CCTV akan ditukar setiap dua minggu. Tapi sejak dua menjak ni, polis banyak keluar masuk motel dan ia terpaksa dilanjutkan kepada dua minggu untuk merakam semua aktiviti di situ.

FOTO HIASAN INLIGHT STUDIO

“Namun, saya dan pemilik motel saja tahu tentang ini. Kalau ada penambahan, CCTV itu menjadi bahan bukti.  Apa yang kelakar, saya sering mendapat panggilan dengan cara ini. Sekurang-kurangnya tiga kali sebulan, paling banyak tujuh kali. Ada orang yang sama dan yang lainnya, tapi kebanyakannya adalah telefon wanita.

“Mereka perlu melaporkan kerana jenayah berkaitan jantina, tetapi mereka adalah orang pertama yang bertanya sama ada terdapat rekod CCTV. Dia mengatakan dia akan datang dengan polisi segera dan kemudian panggilan tergantung.

“Ia adalah satu langkah untuk bertanya bila kejadian itu berlaku dan jika mereka mengatakan ia adalah sebulan yang lalu atau dua bulan yang lalu, ia adalah jawapan bahawa ia tidak ditinggalkan,” jelasnya.

“Selepas berhubungan, ada lelaki mula melawat kira-kira seminggu kemudian. Adakah anda mempunyai rakaman video atau CCTV yang disertakan dengan seorang wanita sebelum ini? Apabila saya menjawab bahawa ia telah dibuang dan tiba-tiba wanita itu mahu  menyaman saya untuk jenayah seks.”

FOTO HIASAN INLIGHT STUDIO

“Saya fikir ia adalah mungkin dia ada datang sekali atau dua kali setahun, tetapi mungkin ia sekali atau dua kali sebulan. Saya tidak pergi ke balai polis jika saya mempunyai bukti, dan jika saya tidak, saya mungkin memukul belakang lelaki itu”

“Wahai Lelaki, jika anda mahu tidur dengan wanita, membeli peranti rakaman kecil. Ia tidak menyalahi undang-undang jika antara kedua-dua pihak bersetuju, jadi ia akan baik-baik saja. Alasan artikel ini adalah bahawa polis tidak boleh mengunjungi kami,” kata penulis itu.

Warganet yang membaca luahan itu meninggalkan komen dengan berkata rakaman tersebut menyalahi rang undang-undang dan perlu dikaji semula. Ia juga adalah perkara yang ganas.

Kongsikan artikel ini