Umum Berhenti Rokok, Yoo Ah In Tunjuk Jari Mencarut Pula Di Instagram?

Pelakon Yoo Ah-in (nama sebenar Um Hong-sik) tiba-tiba memuat naik gambar jari mencarut di akaun sosial media miliknya. Peminat yang melihat ini bimbang tentang dia.

Yoo Ah-in memposting foto di  Instagramnya sekitar jam 5 pagi pada 3 Mac dengan pesan yang mengatakan, “Berpura-pura terluka.”

Foto itu menunjukkan seseorang mengangkat jari tengahnya.

Wajah orang dalam gambar itu tidak dijelas, jadi tidak dapat dipastikan sama ada gambar itu sama ada tunjuk mencarut atau tidak.

Peminat yang melihat ini bertindak balas dalam pelbagai cara, seperti “Jangan terluka oleh segala-galanya yang tidak baik kepada anda,” “Keberanian untuk mengatakan apa yang dunia mahu katakan,” “Infant adalah yang terbaik,” dan “Hong-sik, mengapa anda tidak tidur pada waktu subuh?”

Sebelum ini, Yoo Ah-in mengisytiharkan berhenti merokok dan menyiarkan gambar dia merokok hanya dengan berseluar dalam, mengejutkan peminat.

Menyiarkan mesej mengenai keputusannya untuk berhenti merokok, dia berkata, “Mari kita berhenti merokok, bersenam lebih keras, dan sihat. Sila ucapkan tahniah kepada saya, katanya. “Jika Anda menyaksikan merokok saya, silakan beritahu saya” Dia menambah.

Sementara itu, Yoo Ah-in memainkan peranan sebagai pemimpin pseudo-agama Jung Jin-soo dalam drama asal Netflix Hell tahun lalu.

Baru-baru ini, ia mengumumkan bahawa ia akan muncul dalam satu lagi siri Netflix, The Fool of the End, dan filem Operasi Seoul.

Kongsikan artikel ini