Kemunculan Spektakuler Datuk Zainalabidin & Headwind : Melaram 12 Pakaian Rekaan Pereka Yang Sama Dengan Bintang KPOP, Hanbyul & Jay Flowsik!

Bersiap-siaplah untuk terkesima kerana kemunculan kembali Datuk Zainalabidin & Headwind bukan sembarangan di pentas penuh prestij! Datuk Zainalabidin, nama besar dalam dunia muzik tanah air Malaysia, bersedia untuk muncul dalam cahaya gemilang pada konsert ‘Tiba Masa’ yang dijadualkan pada 30 September ini.

Artis legenda ini kini menjadi tumpuan dengan konsert yang sangat dinantikan, “Tiba Masa,” dan ia bukan sekadar mengenai muzik. Apa yang menjadikan penampilannya benar-benar mencolok adalah fakta bahawa beliau akan memakai rekaan eksklusif oleh seorang pereka fesyen Malaysia yang telah mencuri perhatian bintang-bintang KPOP terkenal seperti Jay Flowsik dan Han Byul.

Pereka fesyen Malaysia yang terkenal, Kos Serani, yang telah meletakan rekaannya ke tubuh bintang KPOP seperti Han Byul dan Jay Flowsik, telah mencipta bukan satu, bukan dua, tetapi koleksi 12 pakaian yang menakjubkan secara eksklusif untuk Datuk Zainalabidin & Headwind. Pakaian-pakaian ini bukan sekadar pakaian; mereka adalah satu kenyataan, sebuah karya seni, dan satu anjakan yang besar! Kos Serani bukanlah seorang pereka fesyen biasa-biasa; beliau adalah nama yang telah mencuri perhatian di peringkat antarabangsa, terutamanya di Korea.

Ini bukan sahaja menjadi comeback Datuk Zainalabidin, tetapi juga comeback bagi pereka yang penuh bakat ini. Ciptaan-cipta Kos Serani dikenali dengan elemen-elemen berani dan mencabar, dan dijangka untuk merentasi batasan semasa kemunculan kembali Datuk Zainalabidin & Headwind. Tetapi yang lebih menarik adalah kemunculan khas itu sendiri. Konsert ini menjanjikan banyak kejutan dan elemen tambahan yang akan meninggalkan penonton terpesona. Ini bukan hanya muzik; ini adalah pengalaman yang mendalam yang menggabungkan seni, fesyen, dan muzik dengan cara yang hanya Datuk Zainalabidin & Headwind mampu berikan.

Para peminat Datuk Zainalabidin & Headwind yang ingin mendengar lagu ‘Tiba Masa’ boleh strim lagu tersebut di kesemua platform muzik digital seperti Spotify, Deezer, Itunes, Huawei
Music dan di platform media sosial Facebook, Instagram serta Tiktok. Turut dilancarkan pada hari tersebut adalah video muzik ‘Tiba Masa’ yang telah diarahkan sendiri oleh isteri Datuk Zainalabidin, Datin Angelina Asmawi. Mengambil masa hanya 2 jam sahaja untuk melengkpakan penggambaran, video muzik tersebut mengetengahkan teknologi AI terkini, pertama seumpamanya di Malaysia. Dengan mengetengahkan latarbelakang alam sekitar, video muzik tersebut telah dipersembahkan buat pertama kalinya kepada para hadirin di majlis tersebut sebelum
diikuti dengan persembahan secara langsung daripada Datuk Zainalabidin. Peminat-peminat yang ingin menonton video muzik tersebut boleh ke saluran Youtube
Datuk Zainalabidin @zainalabidinhijau di link berikut

Jadi, tandakan tarikh pada 30 September, dan bersedia untuk menyaksikan kemunculan yang penuh fesyen, mencabar batasan, dan tidak akan dilupakan yang akan kekal dalam sejarah! Tiket-tiket konsert ini sudah mula dijual sejak 4 Ogos 2023 di www.ticket2u.com.my, dan sambutan amat menggalakkan. Bersiaplah untuk menyambut kepulangan gemilang Datuk Zainalabidin & Headwind dalam gaya yang penuh semangat, dengan sentuhan ajaib pereka fesyen yang mendapat pengiktirafan dari Korea!

Kongsikan artikel ini