Wanita Jepun Minta Cerai Sebab Saiz Zakar Suami Terlalu Besar Tetapi Di Korea, Isteri Baru Kahwin Terkejut Alat Sulit Suami Sebesar Gam


Seorang wanita meluahkan rasa bimbang selepas dia baru saja berumahtangga. Difahamkan, saiz anu suaminya sangat kecil. Perkara ini telah dikongsikan wanita tersebut sehingga bikin kecoh warganet.

“Saya jumpa suami saya di gereja. Suami saya adalah seorang purist prenuptial. Apa yang mengejutkan saya adalah saiz alat suami saya hanya sebesar ibu jari dan ia sama seperti saiz gam yang saya gunakan untuk bekerja. Saya merasakan ini adalah perkahwinan palsu. Adakah orang bermasalah seperti saya. Sebab itulah saya banyak berfikir dan mahu pendapat anda semua, “ kata wanita yang dikenali nama Wongle.

FOTO HIASAN VAVIDSTUDIO

Kontroversi mengenai saiz anu lelaki adalah isu sensitif. Menurut doktor, walaupun ia kecil, ia sering tidak ada masalah dengan fungsinya. Terlalu kecil boleh menjadi masalah. Ia adalah berkaitan psikologi dan bukannya fungsi. Wanita juga secara amnya sensitif terhadap saiz alat sulit lelaki. Mereka mengatakan bahawa ia harus pada satu ketika bahawa ia tidak boleh terlalu kecil.

Menurut Lee Young-jin (Urologis Daegu Cornell) yang disiarkan di laman maklumat perubatan Haidak, Kebanyakan kes adalah kompleks saiz kecil yang mengecut kerana mereka fikir mereka kerdil walaupun mereka adalah saiz yang sempurna dan normal.


Tapi beberapa orang benar-benar memiliki anu yang sangat kecil. Jika saiznya kurang daripada 4cm sebelum ereksi, ia didiagnosis sebagai kerdil penile. Ia boleh dibahagikan kepada dua kategori: zakar kecil yang benar dan zakar kerdil yang reges, dan dikatakan bahawa kebanyakan zakar kerdil yang reges kerdil zakar. Bilangan zakar kerdil yang padat semakin meningkat dengan ketara kerana obesiti perut meningkat disebabkan oleh perubahan dalam diet dan corak gaya hidup.

FOTO HIASAN VAVID STUDIO

Jika anda serius mengalami masalah pengecilan, anda boleh mempertimbangkan untuk mengembangkan zakar atau earlobes anda.

“Baru-baru ini, kaedah mudah untuk tidak menggunakan pisau semakin popular untuk pembesaran zakar dan earbuds.  Bahan yang digunakan dalam prosedur ini adalah bahan selamat yang diluluskan oleh Kementerian Makanan dan Keselamatan Dadah,” kata Lee Young-jin, seorang pakar.

Di Jepun, seorang wanita memfailkan perceraian kerana kemaluan suaminya nigeria terlalu besar.

Kongsikan artikel ini