BLINGPOP Korea Tawar Harga RM2 -RM4 Sempena Hari Malaysia! Ianya Terhad

Jenama terkemuka Korea yang mengeluarkan pelbagai jenis facemask iaitu BLINGPOP menawarkan harga terbaik buat pengguna di Malaysia. Tawaran lebih 70% ini dibuat sempena sambutan Hari Malaysia yang dirai pada 16 September setiap tahun.

Lebih istimewa lagi, tawaran harga serendah RM2 sehingga RM4 ini hanya ditujukan khas buat pembaca Korea Buzz bermula 15 September sehingga 30 September 2020. Pesanan hanya sah menerusi talian whatsapp yang disediakan.

Facemask Premium

Ramai artis terkemuka menggunakan produk dari BLINGPOP kerana ia bukan saja berkualiti tetapi unik. BLINGPOP sudah pun berada di pasaran Malaysia lebih 3 tahun dan hanya boleh dibeli di AEON WELLNESS seluruh negara. Ia juga boleh dibeli menerusi Mall atas talian yang tertentu saja.

Facemask Ekonomi


BLINGPOP mempunyai dua jenis facemask iaitu Ekonomi dan Premium. Facemask Premium terdiri daripada Charcoal Black Bamboo Mask (CBBM), Moisturizing Mask (MM), Rice Bran Brightening Mask (RBBM) dan Collagen Mask. (CM) Manakala, Facemask Ekonomi pula ialah  Peach Firming & Brightening Mask (PF), Lemon Vitamin & Brightening Mask (LV), Aloe Moisturizing & Brightening Mask (AM)  dan Pumpkin Soothing & Brightening Mask (PS).

Edisi istimewa

Jenama pilihan ramai ini juga mempunyai pack istimewa yang terdiri daripada Eye Mask (EM), Nail Mask (NM) dan Hand Mask (HM). Berikut adalah harga promosi BLINGPOP untuk pembaca KOREA BUZZ.

Facemask Ekonomi Sekeping RM 2 – Sekotak (10 Keping) = RM 15
Facemask Premium Sekeping RM 3 – Sekotak (10 Keping) = RM 25
Special Eye Mask & Nail Mask Sekeping RM 2.50- Sekotak (10 Keping) = RM RM20
Hand Mask Sekeping (Sepasang) RM4- Sekotak (10 Keping)= RM35

Harga Asal di Aeon Wellness

Facemask Ekonomi Sekeping RM5
Facemask Premium Sekeping RM 8
Special Eye Mask & Nail Mask Sekeping RM8

Hand Mask Sekeping RM10

Untuk promosi ini, penghantaran percuma untuk pembelian sebanyak RM50 ke atas. Tarikh tutup promosi pada 30 September 2020. Promosi ini hanya terbuka buat pembaca Korea Buzz.

Sebarang urus niaga perlu dibuat disini

https://wa.me/60108045091?text=KOREABUZZBLINGPOP

  1. Klik di link tersebut dan nyatakan nama, alamat, pesanan
  2. Selepas buat pesanan, sila bank-in jumlah pesanan ke akaun bank yang dikirimkan
  3. Lampirkan slip bukti pembayaran
  4. Pesanan akan dikirimkan dalam tempoh 3 hari bekerja

Kongsikan artikel ini