Pakar Sahkan Seluar Dalam Ada Kesan Positif Terhadap Kesihatan Mental, Ini Sebab Anda Perlu Memakai Seluar Dalam Berkualiti Bukan Mahal!

Prev1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Inilah sebabnya mengapa anda perlu memakai ‘seluar dalam yang baik’ untuk memulihkan harga diri anda. Seluar dalam yang mahal bukan satu-satunya perkara yang baik.

Pakaian adalah ‘kulit kedua’ dan mewakili identiti individu. Adakah memakai seluar dalam yang baik benar-benar mempunyai kesan yang baik pada diri sendiri- “Hanya apabila anda memakai seluar mewah, tidakkah ia membuatkan anda berasa lebih baik kerana pasangan anda menyukainya? ” Adakah ia positif untuk memakai seluar dalam yang baik tanpa sesiapa untuk menunjukkannya?” Ahli psikologi menjawab bahawa memakai seluar dalam yang baik mempunyai kesan meningkatkan harga diri tanpa semestinya menunjukkan kepada sesiapa.

Ahli psikologi Daniel Porsch memberitahu, “Pada masa lalu, terdapat persepsi bahawa seluar dalam yang baik telah dipakai untuk pasangan. Tetapi masa telah berubah. Wanita telah membuat pilihan sendiri. “Saya memakai apa yang saya mahu bila dan di mana saya mahu memakainya.

Ia tidak perlu memakai seluar dalam yang mahal dan mewah. Terdapat banyak seluar dalam di pasaran yang agak murah dan bahan yang baik. Standard “seluar yang baik” berbeza-beza pada setiap orang dan mempunyai pelbagai reka bentuk pilihan.

Prev1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini