Nak Seksi & Slim, Hubungi TOP 20 Personal Trainer Pilihan Selebriti Korea

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Memilih guru dalam bidang kesihatan dan fizikal bukanlah satu perkara susah di Korea. Kebanyakan Personal Trainer atau lebih popular dengan singkatan PT ini begitu ramai yang bernampilan kacak seperti selebriti Korea dan model. Bahkan, personaliti yang dimiliki PT Korea cukup memberikan motivasi dan menarik minat ramai orang Korea yang mahu sihat seperti mereka selepas melihat video dan gambar milik PT berkenaan.

 

Perubahan fizikal orang Korea.

 

Ada juga yang salah anggap dan merasakan PT di Korea ini adalah bintang Korea apabila mereka bergambar dan berkawan bersama artis Korea. Ini berikutan penampilan mereka ada yang jauh lebih menarik dari selebriti tersebut.

 

Siapakah di sebalik perubahan fizikal aktor Kim Woo Bin?

Istimewa buat mereka yang berazam mahu kurus sempena tahun baru, EH! KOREA BUZZ BY HYUNMIN-A lampirkan 20 PT popular dan terbaik di Korea. Yang pasti, anda boleh hubungi mereka secara terus kerana mereka begitu bersikap terbuka untuk membantu individu yang ingin badan sihat dan menarik. Apa yang penting, mereka ini berjaya transform ramai orang Korea termasuk selebriti dari gemuk ke Kurus dan dari kurus ke seksi.

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini