Jom Dekati & Pilih Siapa Simbol Seks Korea Bikin Anda Cair?

Kebanyakkan artis popular di Korea mempunyai tubuh badan yang menarik. Malah, ada yang sengaja mahu berimej seksi kerana mahu menunjukkan tubuh badan mereka yang cantik dan menghairahkan.

 

Foto: Naver

 

Dalam erti kata lain, mereka mahu mempamerkan hasil dari kesungguhan mereka berdiet dan bersenam kepada peminat. Dari imej seksi ni, artis-artis berkenaan juga diistilahkan sebagai simbol seks yang mana setiap kali perkara yang melibatkan hubungan dan seks akan membabitkan mereka.

 

Sebelum ini, simbol seks kebiasaannya dipilih dari kalangan pelakon filem dan drama. Terutama bagi kategori lelaki. Ini kerana, susuk tubuh badan dan rauh wajah pelakon lelaki lebih maskulin berbanding bintang K-POP lelaki.

 

Bagaimanapun, mengikut trend masa kini, bintang K-POP wanita lebih menyerlah dan ramai dikalangan mereka dipilih sebagai simbol seks kerana imej seksi yang ditonjolkan dalam muzik video, foto dan persembahan.

 

Jom lihat senarai simbol seks popular Korea. Adakah anda mengenali mereka dan bersetuju bahawa mereka layak menjadi simbol seks? Apapun, agak-agaknya simbol seks yang mana buatkan ada cair?

 

Please select a valid form

Kongsikan artikel ini