Usia Sudah Lebih 40 Tahun Tapi 10 Aktres Korea Ini Kekal Cantik Seperti 20an!

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ramai menyangka pelakon wanita Korea kebanyakkannya sudah berusia 20 hingga 30 tahun. Namun, sangkaan tersebut meleset apabila di Korea, kebanyakkan heroin drama dan filem majoriti sudah pun mencecah 30 tahun ke atas. Paling ketara, ramai peminat tidak tahu bahawa pelakon comel bernama Jang Nara sudah pun berusia 37 tahun dan masih lagi aktif melakonkan watak remaja.

 

Dari dulu hingga kini, Jang Nara tetap comel dan muda.

 

Lebih memeranjatkan lagi, ramai juga aktres ini sudah pun berusia lebih 40 tahun tetapi masih lagi nampak muda remaja. Malah, ada juga antara mereka masih lagi memegang watak budak sekolah dan universiti.Apa yang pasti, aktres awek muda ini sentiasa cantik dan masih mempunyai potongan badan langsing walaupun sudah berumahtangga dan dikurniakan anak. Walaupun ada yang membuat pembedahan plastik, tetapi kebanyakkan lebih menjaga penampilan dengan cara sihat dan tradisional.

 

Wonbin adalah aktor lelaki kekal muda dan isterinya pula aktres awet muda.

 

Buat pembaca EH! KOREA BUZZ BY HYUNMIN-A, berikut adalah 10 aktres Korea yang umurnya sudah melebihi 40 tahun tetapi tetap cantik macam remaja dan gadis berusia 20an.

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini