Gempar! Filem Porno Homo Tampil Model Malaysia Korea Oriental Look Sebagai Hero

Nama model lelaki ini bukanlah popular. Namun, menurut firasat pakar-pakar peragaan di Malaysia, jejaka muda yang wajahnya ada kacukan Korea dan Cina ini sedang meniti bibir syarikat penerbitan dan pengiklanan di Malaysia. Ia terjadi selepas bakat muda ini menyertai sesi fotografi anjuran fashion photographer terkenal Malaysia.

Walaupun model ini mula dikenali dikalangan pereka pakaian dalam lelaki peringkat antarabangsa, keberanian jejaka ini dalam beraksi di hadapan kamera amat digeruni. Keberanian beliau membuatkan ramai teruja dan mahu menawarkan pelbagai tawaran kerja buatnya yang kini berstatus pelajar universiti swasta.

Bagaimanapun, insider produksi terkejut apabila membuat kajian tentang beliau di laman sesawang. Meneliti profilnya yang masih baru, golongan pemerhati yang memantau dunia songsang lelaki terkejut apabila sebuah video lucah melibatkan model ini.

Menerusi video lucah itu, model ini sebenarnya menjadi pelakon utama untuk drama pendek yang mempunyai jalan cerita. Dikaji lagi mengenai drama itu, ia dikhabarkan diterbitkan syarikat dari Singapura yang menjual video drama itu secara atas talian. Selain video itu, gambar aksi panas model ini bersama model-model lelaki yang lain turut dijual dan dipromosikan di laman rasmi syarikat tersebut.

Pada mulanya, pengkaji model ini merasakan aktor dalam drama lucah itu hanya pelanduk dua serupa. Tetapi ianya meleset kerana anda tanda pada badan model itu sama dengan model yang disyak kerana dalam video itu, mereka hanya menutup tanda itu dengan penampal sama warna kulit sewaktu berlakon drama tersebut.

Lebih teruk lagi, drama lucah itu bukan saja menayang susuk tubuh dan babak cium model itu sesama lelaki. Malah ia turut mendedahkan alat sulit model ini dan aksi seks sehingga klimaks. Oleh itu, nak dikatakan ia lakonan tetapi ia seperti aksi yang direlakan.

Apapun, pihak yang berminat untuk menyunting model ini jadi bingung dan berasa berat hati untuk mendapatkan kepastian tersebut dari empunya badan. Mungkin, model ini sebenarnya terperangkap dan terpaksa buat tugasan itu kerana desakan wang atau ugutan. Semoga, model ini berani tampil buat pengakuan dan mencerahkan keadaan sebenar. Kalau itu bukan dia tak apa. Tapi kalau itu dia, apa yang anda akan katakan?

Kongsikan artikel ini