Video Lucah Bintang Realiti 2 Program Realiti TV Rancak Tersebar Di Tele!

Tersebar kembali, itulah yang dimaklumkan oleh infomer Korea Buzz mengenai seorang bintang realiti TV tempatan. Sebelum ini, nama bintang ini amat menyinar selepas menyertai dua program TV di stesen TV berbayar.

Jika disebut nama pemuda ini, pasti ramai mengenalinya. Ketika dia menyertai sebuah program yang mengumpulkan ramai selebriti sebagai Juri, dia memecah rekod program tersebut. Kemudian, nama dia tercalon lagi dalam satu program realiti yang pernah mengangkat bintang dari Korea sebagai Juara.

Apa sekalipun, pernah tular kisah pemuda ini senyap dari dunia seni kerana dikatakan mengalami tekanan mental akibat kehidupannya. Namun, dia sudah kembali semua dengan nafas dan imej baru.

Bagaimanapun, ada pula informasi mengatakan, dia sebelum ini tertekan kerana video lucah dia bersama dengan influencer sedang bermadu asmara tersebar luas. Malah video itu juga bukanlah video biasa sebaliknya video hubungan songsang yang masing-masing tunjuk kemaluan.

Video tersebut dikhabarkan kembali tular oleh sindiket menjual video lucah yang mencari sesuap nasi dengan menjual banyak video songsang lelaki tempatan. Yang penting, dari senarai video tersebut, terlalu banyak influencer yang tersenarai.

Apa sekalipun, pemuda ini pernah juga tular sehingga ke Korea apabila lagu saduran nyanyian menjadi muzik di tiktok. Apa sekalipun, diharap pemuda ini  terus kuat menghadapi dugaan hidup sebagai  insan ternama kerana video tersebut masih lagi dijaja oleh sindiket berkenaan.

 

Kongsikan artikel ini