10 Figura Paling Berpengaruh Di Korea Kerana Video Tular, Adakah Anda Kenal?

Mereka bukanlah bintang K-POP dan bukannya pelakon drama Korea, sebaliknya mereka adalah orang Korea yang mempunyai pengaruh dan pengikut paling ramai di laman Youtube. Impak video yang dimuat naik mereka yang kini dikenali Youtubers sememangnya mempengaruhi ramai orang bukan saja di Korea tetapi di beberapa negara luar.

 

 

Melihat status mereka, ada juga yang sudah berubah dan menjalani kehidupan seperti bintang K-POP dan Hallyu. Difahamkan, walaupun mereka sekadar Youtubers, mereka juga telah ditandatangani beberapa syarikat hiburan terbesar di Korea. Apa yang pasti, ada juga diantara mereka pernah berkunjung ke Malaysia dan menjadi pujaan ramai kerana wajah tampan dan jelita serta bertubuh seksi.

 

 

EH! KOREA BUZZ lampirkan anda serba sedikit mengenai Youtubers ini. Siapa tahu selepas ini anda boleh menjadi pengikut setia mereka. Yelah, ada juga di antara mereka menyediakan pelbagai hadiah menarik untuk penonton setia. Apa yang pasti, isi kandung video yang dimuat naik bukan saja menghiburkan tetapi penuh dengan informasi.

 

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Saluran Youtube: JFLAMUSIC
Subscriber: 11, 760, 582
Dia bukanlah bintang K-POP tetapi bakatnya dalam bidang seni suara amat diminati ramai. Mulanya hanya sekadar hobi, tetapi JFLA menjadikan hobi menyanyikan lagu-lagu cover sebagai sumber pendapatan. JFLA bukan saja menyayikan lagu K-POP sebaliknya dia turut menyanyikan lagu-lagu dari bahasa lain terutama sekali lagu popular barat.

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini