Aktor Korea Kerap Ke Malaysia Untuk Amal Seks Songsang?

Jikalau menyebut nama pelakon ini, mungkin ramai akan tahu siapa gerangannya. Namun, pihak Korea Buzz tidak boleh memberitahu nama pelakon ini. Tetapi boleh dikatakan, pelakon ini juga popular dan mempunyai susuk tubuh seksi dan wajah kacak.

Pada mulanya Korea Buzz terkejut tapi hakikatnya perkara ini terjadi. Dengar cerita, pelakon ini sangat dikenali di Korea sebagai seorang pelakon yang gagah. Malah, watak-watak yang dipegangnya itu juga tidak mencerminkan dia seorang lelaki homoseksual.

Lebih terkejut lagi, pelakon ini sebenarnya sudah pun mempunyai awek di Korea. Awek dia pun seorang yang cantik dan aktif di sosial media. Nak dijadikan cerita, aktor ini sebenarnya seorang biseksual. Dia suka lelaki dan wanita.

Lebih mengejutkan lagi, dia hanya melakukan hubungan intim dengan lelaki antarabangsa saja. Dia juga tidak pernah menjalinkan hubungan seks dengan lelaki Korea. Menurut sumber, pelakon ini pernah melakukan seks dengan lelaki dari Asia tenggara termasuklah Malaysia.

Antara negara pilihan aktor ini ialah Malaysia, Singapura, Thailand dan Jepun. Dia juga dikatakan pernah berhubungan dengan lelaki kulit hitam. Pun begitu, dia tidak suka lelaki yang menyerupai wanita. Kebanyakan lelaki yang bersama dengannya dikhabarkan kacak dan romantis. Pokoknya dia tidak suka mak nyah atau pun pondan.

Jadi tidak hairanlah, secara tiba-tiba dapat tahu aktor ini sudah berada di Malaysia untuk bercuti. Namun, apa istimewanya lelaki dari Malaysia sehinggakan dia kerap ke sini?

Kongsikan artikel ini