Lukisan Tangan BTS Item Baru Selepas BTS Meal, Mc Donald Lancar Kolaborasi Kedua Dengan BTS! Antaranya Baju Tidur..

Kolaborasi kedua antara Mc Donald dan bintang KPOP dunia, BTS diumumkan.

Pada 16 Jun 2021, sosial media rasmi Hive Much dan Weverse mendedahkan barangan yang dijalinkan bersama BTS dan McDonald’s. Ini adalah item kedua berikutan yang pertama. Iaitu BTS Meal.  

Barangan yang dikeluarkan pada hari ini merangkumi pelbagai daripada pakaian seperti kemeja-T dan baju tidur sehinggalah selipar, beg, dan sarung telefon bimbit.

Item utamanya ialah lukisan tangan comel menarik perhatian. Lukisan tangan ini semuanya dilukis oleh anggota BTS sendiri.

Karakter itu dicetak pada barangan seperti kemeja-T. Terdapat versi di mana semua watak telah dikumpulkan. Ada juga kusyen bulatan dan beg eko.

Item Alat tulis mengandungi lukisan tangan iaitu Klip, pen dan keychain. Anda boleh memilih mengikut kesukaan anda..

Ia dilengkapkan dengan reka bentuk seni yang boleh anda pakai dengan selesa dalam kehidupan sebenar. Tiada beban untuk dipakai tanpa mengira jantina atau umur.

Reaksi netizen terhadap item ini sangat bersemangat. Netizen umumnya menunjukkan kepuasan yang tinggi, berkata, “Saya fikir ini lebih cantik daripada kolaborasi pertama,” “Saya mempunyai beberapa item yang saya mahu,” dan “Dengan lukisan tangan dan Butter di dalamnya, saya dapat merasakan kerjasama itu.”

Berikut adalah harga beberapa item yang sudah mula dijual di Korea iaitu bantal berharga RM117 dan T-Shirt berharga RM236.


Kongsikan artikel ini