Raikan Pilihanraya Dengan Karok Bersama Hoon Doo! Terhad Untuk 30 Orang Saja!

Memandangkan pasangan Duo dari Korea, Hoon Doo hadir ke Malaysia pada hari pilihanraya Malaysia dianjurkan, kedua-dua jejaka kacak ini ingin bertemu dengan 30 peminat setianya di Malaysia. Pertemuan itu terbuka kepada sesiapa saja yang ingin bersemuka secara depan dengan Hoon dan Doo.

Pertemuan ini bakal di adakan pada hari Selasa malam bertarikh 22 November 2022 bermula dari jam 9 malam sehingga 12 tengakh malam di The Port Karaoke, IOI Mall Puchong. Selain bertemu dan berborak dengan mereka berdua, peminat juga berpeluang untuk duet lagu Melayu bersama dengan Hoon Doo. Pada malam itu juga, Hoon Doo juga bakal bermain games dengan peminat yang hadir serta mengadakan persembahan istimewa. Anda juga digalakkan hadir dengan memakai baju warna hitam dan putih saja.

Bagi yang berminat untuk menyertai sesi Jom Karok Hoon Doo, anda perlulah mengisi borang yang disediakan. Selepas mengisi borang berkenaan, anda perlu membuat pembayaran sebanyak RM25 saja untuk seorang. Anda boleh membuat pembayaran kepada pihak penganjur Korea Buzz di bawah syarikat Basicmeta Sdn Bhd, Acc. No. 564324614464 bank Malayan Banking Bhd. Atau anda boleh saja scan QR Code berikut. Sila letak KAROKHOONDOO Semasa anda membuat pembayaran.


Pertemuan ini terhad dan anda perlu membuat tempahan sebelum hari isnin jam 10 malam (21/11/22). Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi Korea Buzz di laman facebook dan Instagram dengan DM terus pihak Korea Buzz.

Sila Isi Borang Dibawah. (Kami hanya akan menerima tempahan selepas anda mengisi borang ini saja)

KAROK HOONDOO

KAROK HOONDOO

BORANG KAROK HOON DOO

Name
Name
First
Last
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country

Maximum file size: 134.22MB

Kongsikan artikel ini