Umpan Wang Untuk Kunci Mulut Mangsa Seks, Kris Wu Didakwa Berasmara Lebih 8 Wanita Termasuk 2 Gadis Bawah Umur!

Bekas ahli kumpulan EXO, Kris Wu yang kini aktif sebagai aktor di China dengan nama Wu Yifan telah didakwa melakukan serangan seksual di China.

Pada 18 Julai 2021, laman komuniti terkenal China, Weibo telah memuat naik mesej yang menyatakan Kris telah melakukan seks minor selepas minum kerana wawancara atau mini fan meeting yang diadakan pada lewat malam.

“Saya mahu putus ketika mula-mula mempunyai hubungan, tetapi pengurus Wu Yi fan mengugut saya. Kris tidak pernah menyentuh wanita lain dan tidak pernah memberi sokongan kepada industri hiburan yang dijanjikannya.”

KRIS WU- FOTO PORSCHE

“500,000 yuan (88.33 juta won) yang diterima daripada dia untuk kunci mulut sedang dikembalikan, dan 180,000 yuan telah dikembalikan, dan selebihnya akan dikongsi kerana sekatan pemindahan. Saya berharap saya adalah mangsa terakhir dan saya akan berjuang dengan adil sehingga akhir,” kata mangsa.


KRIS WU KACAK BERGAYA


Selepas pendedahan, pemerhati Cina dan lain-lain melaporkan bahawa Kris menjalinkan hubungan sulit terhadap lebih daripada lapan wanita, termasuk dua pelajar bawah umur.

Menurut rangkaian pemerhatian, imej jenama seperti Kiehl dan Lancome yang menggunakan Kris sebagai model telah tercalar dengan kontroversi ini. Difahamkan bahawa sesetengah jenama sedang dalam proses menamatkan kontrak mereka.

KRIS WU- FOTO NAVER

Wu Yi-fan adalah seorang pelakon dan penyanyi Cina-Kanada yang aktif di China. Pada tahun 2012, beliau merupakan bekas ahli kumpulan SM Entertainment, EXO dan EXO M.

Selepas dua tahun berkhidmat, beliau memfailkan tuntutan mahkamah terhadap kesahihan kontrak dan meninggalkan Korea dan terus ke China. Pada masa ini, SM tidak menguruskan lagi kariernya.

Setakat ini, Kris masih belum memberikan sebarang maklum balas tentang kesahihan berita yang tular ini.

Kongsikan artikel ini