Lee Jun Young Nak Masak Ramen Untuk Lee Sang Yeob!

Pelakon Lee Jun-young telah mengungkapkan keinginannya untuk memasak bagi tunangnya yang akan segera berkahwin, Lee Sang-yeob, sebagai tanda kasih sayang yang mendalam.

Pada saluran YouTube Cosmopolitan Korea pada 22 Mac, sebuah video bertajuk ‘Kedatangan Set Hadiah Manja Lee Jun-young dari Royal Loader! Bagaimana Kearaban dengan Lee Jae-wook? | Cosmopolitan, Zoom View’ telah dimuat naik.

Dalam video tersebut, Lee Jun-young, yang turut serta dalam program ‘Royal Loader’, memberikan respon kepada soalan daripada penerbit. Apabila ditanya mengenai masakan baru yang dicubanya-baru ini, beliau berkongsi, “Saya amat gemar ramen. Saya mencubanya di rumah atas permintaan, tetapi saya dapati ia tidak mudah. Makan di luar adalah pilihan terbaik. Masakan terbaru yang saya cuba adalah ramen.”

Apabila ditanya, “Kepada siapa anda ingin memasak hidangan kegemaran anda?” Lee Jun-young menyebut nama Lee Sang-yeob, dengan alasan, “Untuk pulih tenaga selepas menjadi tunang baru,” dan menambah, “Saya sangat mencintai awak, Sang-yeob hyung!” dalam sebuah video ucapan yang manis.

Beliau kemudiannya memperkenalkan elemen menarik dalam ‘Royal Loader’, sambil berkata, “Anda akan dapat melihat betapa manjanya saya. Saya mungkin bukanlah jenis orang yang sangat mahir bersikap manja, tetapi terdapat banyak adegan yang sangat manja yang telah saya lakukan dengan sepenuh hati.”

Mengenai hubungan harmoni dengan Lee Jae-wook di set ‘Royal Loader’, beliau berkongsi, “Terdapat adegan di mana kami sepatutnya tidak ketawa tetapi kami hanya perlu melihat mata satu sama lain dan kami tergelak. Kami meminta maaf kepada kakitangan atas sebarang kelewatan. Kami berdua jenis orang yang tidak mampu menahan ketawa. Kadang-kadang, kami mengambil masa rehat selama lima minit sebelum kami mampu meneruskan. Senyuman kami yang lucu betul-betul dapat mencipta situasi yang sulit!”

Sementara itu, siri asli Disney+ yang menampilkan Lee Jun-young, ‘Royal Loader’, menceritakan kisah para minoriti yang berhasrat untuk memiliki, menjadi, dan mencuri takhta keluarga kaya raya terbaik di Korea Selatan.

Kongsikan artikel ini