Lelaki Kembali Jadi Banduan Sebab Tayang Anu Sambil Beronani Depan Wanita Dalam Lif!

Seorang lelaki berusia lingkungan 50-an yang baru saja bebas menjadi banduan kembali dipenjara selama enam bulan selepas dia melakukan jenayah seks dengan menayangkan alat sulitnya ke atas seorang wanita di tempat awam.

Hakim Park Sang Hyun dari mahkamah jenayah Gwangju telah menjatuhkan hukuman penjara selama 10 bulan untuk kelakuannya itu pada 1 Ogos 2021.

Foto hiasan PEXELS


Tertuduh juga  diarahkan kerajaan untuk melengkapkan program rawatan keganasan seksual selama 40 jam dan menyekat pekerjaan kepada institusi yang berkaitan dengan kanak-kanak, remaja dan orang kurang upaya (OKU) selama lima tahun.

Lelaki berusia 50 tahun itu ditunjukkan atas tuduhan menurunkan seluarnya dan melancap depan wanita berusia 53 tahun dan seorang lagi wanita berusia 93 sewaktu menaiki lif sebuah bangunan di Gwangju sekitar jam 5 petang.m. pada 1 Jun 2021.

FOTO HIASAN PEXELS

Lelaki itu memberitahu Miss D, yang berjalan di hadapan sebuah sekolah menengah di Buk-gu, Gwangju pada pukul 10:40 malam pada 30 Mei dengan berkata,

“Saya tidak memakai seluar dalam,” . Kemudian, dia mendedahkan bahagian badannya yang tertentu.

Lelaki ini juga didapati telah dihukum secara jenayah sebanyak lima kali untuk pornografi prestasi dan dua kali kerana memaksa penjenayah kanak-kanak dan remaja pada masa lalu.

Oleh itu, lelaki itu didapati melakukan jenayah itu sekali lagi enam bulan selepas melakukan jenayah yang sama.

“Defendan melakukan jenayah itu lagi walaupun dia berada di tengah-tengah jenayah seumpamanya sendiri. Mangsa mesti terkejut dan malu.”

“Kami memutuskan hukuman memandangkan ia tidak dipersetujui mangsa,” kata Mahkamah.

Kongsikan artikel ini