Malaysia Temui Jalan Pintas Pintu Doraemon Untuk Tuju & Hantar Ke Korea Secara Percuma

Sejak dunia diserang pandemik COVID19, keluhan dan tangisan terus melanda jiwa dan perasan manusia seluruh dunia yang tidak kenal usia, agama dan bangsa. Doa dan harapan dipohon namun jawapan dari kegelisahan tersebut masih tergantung walaupun usaha terus dilaksanakan dengan limpahan keringat dari pejuang dunia.

Pelbagai industri terjejas sehingga banyak orang jatuh miskin malah ada yang memilih jalan hujung nyawa kerana tidak lagi mampu bernafas dengan kesempitan wang. Namun begitu, industri yang masih bernyawa dan diharap dapat bantu dunia iaitu atas talian menjumpai satu penawar baru bagi manusia yang tergolong dalam sektor pelancongan, perniagaan dan perdagangan.

Sebuah syarikat yang berpangkalan di Malaysia dan Singapura iaitu Basic Meta telah menjumpai ‘Pintu Doraemon’ yang selama ini hanya khayalan dari komik yang menampilkan Nobita dan Sizuka sebagai hero dan heroin. Pintu ini boleh digunakan oleh sesiapa saja dan keselamatan pengguna terjamin kerana mempunyai sistem sekuriti kata kekunci yang disimpan dan dicipta anda sendiri.

Pintu Doreamon atau jalan pintas ini diberi nama MoveWhat yang dicipta untuk menghantar barang digital ke mana saja destinasi dunia dalam kadar yang terpantas di dunia. Platform Online File Transfering tidak limit pada satu arah saja. Ia boleh membantu anda untuk menuju dan menghantar fail digital ke sesiapa saja dan di lokasi kesukaan anda termasuklah Korea, Amerika Syarikat, Jepun, Thailand dan ke mana saja destinasi pilihan anda.


Apa yang pasti, platform ini menyelamatkan diri anda dari menjadi mangsa COVID19 kerana anda boleh menjalankan di rumah atau tempat yang anda rasa selamat dan selesa. Platform ini beroperasi selama 24 jam seminggu dan sangat laju untuk muat naik dan muat turun kiriman yang anda terima dan hantar.

Perkhidmatan percuma ini dicipta khusus membantu anda menjimatkan kos penghantaran dan masa tanpa sebarang gangguan teknikal yang boleh menyebabkan anda hilang kepercayaan. Jadi, jika anda ada kiriman digital untuk orang yang tersayang, gunakanlah MoveWhat.com kerana ia bagaikan pengikat dan pengukuh kasih anda terutama sekali untuk mereka yang menjalinkan cinta jarak-jauh. Namun, kesemua barang yang dimaksudkan hanyalah berbentuk digital saja seperti video, foto, dokumen, postel digital dan segalanya digital. Ini kerana Movewhat adalah Posmen Digital anda yang dicipta anak Malaysia.

Kongsikan artikel ini